24/8 Basketball School

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren basketballen. De 24/8Basketball school is er voor iedereen die zijn of haar basketbal niveau omhoog wil brengen. Wij bieden club overschrijdende trainingen aan voor jeugdspelers die meer uit zichzelf willen halen. Het maakt dus niet uit of je al bij een club zit, of juist wil trainen om later bij een club aan te sluiten. Je bent bij 24/8Basketball altijd van harte welkom!

Hieronder lees je de verschillende trainingsvormen die wij aanbieden binnen de basketbalschool.

Skills Training

Elke woensdag en zondag organiseren wij skills trainingen. Momenteel voor de leeftijden van 6 t/m 21 jaar (mocht je ouder of jonger zijn, en je wilt graag meedoen, neem even contact op). Tijdens deze trainingen leggen we aandacht op de vaardigheden van basketbal: Dribbelen, Schieten, Spelinzicht enzovoorts. Een ieder wordt hier uitgedaagd op zijn of haar niveau. Er zijn gemiddeld 2 trainers aanwezig die hierdoor jou goed kunnen helpen in deze groep.

Hieronder zie je de verschillende groepen. Voor het indelen van de groepen kijken we voornamelijk naar je basketbalniveau en minder naar je kalenderleeftijd. Het is belangrijk dat de trainingen die je volgt aansluiten bij jouw niveau.

Purple mamba’s (Beginners lage basket)
Yellow mamba’s (Gevorderd lage basket)
White mamba’s (Beginners hoge basket)
Black mamba’s (Gevorderd hoge basket)

De eerste proefles is altijd GRATIS!

Elke zondag kan er proefles worden gedaan. Vanwege beperkte ruimte is dit helaas niet mogelijk op de woensdag. 

Hieronder zie je een tabel met alle verschillende lidmaatschappen die wij aanbieden.
Alvast goed om te vermelden dat er inschrijfkosten in rekening gebracht gaan worden bij het aangaan van een lidmaatschap/strippenkaart. Hierin zitten een stukje administratiekosten, het gebruik van de 24/8 app en een 24/8 tenue voor de trainingen. Dit bedrag is vastgesteld op €40,00. Mocht je de inschrijfkosten zonder het tenue willen (omdat je deze bijvoorbeeld al hebt) dan kost het €20,00. Bij het verlengen van je lidmaatschap zijn deze kosten niet van toepassing.

Tarieven

Halfjaar – 6 maanden
Heel jaar – 12 maanden

Skillstrainingen 1x p.w.
Halfjaar €34,- p.m.
Heel jaar €26,- p.m.

Skillstrainingen 2x p.w.
Halfjaar €48,- p.m.
Heel jaar €40,- p.m.

Losse Les
€ 17,50

Strippenkaart
€95,- 10 trainingen (Halfjaar geldig)

The Program

Binnen The program draait het om de ontwikkeling van de meest gedreven basketballers. Wij organiseren trainingen rondom de trainingen van jouw eigen club waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Binnen The program kijken wij hoe wij samen met jou het maximale uit jezelf kunnen halen.

Om dit te realiseren kijken wij verder dan alleen de skills van basketbal. Zo kijken wij ook naar het mentale-, het fysieke aspect en de school van de speler. Om als topsporter te functioneren komt er veel meer bij kijken dan alleen goed kunnen spelen. Je moet over de juiste mentaliteit, fysieke eigenschappen en planning beschikken, wil je een kans maken om een professionele basketballer te worden. Hier willen wij graag bij ondersteunen.

The program is voor basketballers tussen de 12 t/m 20 jaar. (mocht je ouder of jonger zijn, en je wilt graag meedoen, neem even contact op). Binnen the program wordt een flink stuk zelfstandigheid van de speler verwacht. Het is ook daarom dat we willen dat de speler minimaal op middelbaar onderwijs zit.

Deelnemen

Er wordt eerst een screening gedaan. Binnen deze screening wordt gekeken of je over de juiste mindset beschikt en of the program wel geschikt is voor je. Mocht je geschikt zijn voor the program mag je hieraan deelnemen.

The program kost €125,00 per maand. Dit is een gereduceerd bedrag waarin korting zit verwerkt mits de speler de organisatie ondersteunt bij verschillende activiteiten. Onder deze verschillende activiteiten vallen bijvoorbeeld: ondersteunen bij trainingen, clinics en toernooien. Op deze manier kunnen we de kosten laag houden en leren de spelers ook hun kennis over te dragen aan de volgende generatie. Mocht je niet gebruik willen maken van deze korting, dan kost de program €500,00 per maand.

SCHEMAS

SKILLS TRAINING (met proefles)

Zondag – sporthal Almere Haven

09:30-10:30 Purple Mamba’s
11:00-12:30 Yellow Mamba’s
11:00-12:30 White Mamba’s
13:30-15:00 Black Mamba’s

SKILLS TRAINING (geen proefles)

Woensdag – max. 10 deelnemers (gevorderd)

16:00 – 17:00 Yellow Mamba’s Junior
17:00 – 18:00 Yellow Mamba’s Senior
18:00 – 19:00 White Mamba’s
19:00 – 20:00 Black Mamba’s

Volle Kar, Volle Harten

Laat zien dat je hart hebt voor de sport.
Met jouw hulp kunnen we meer kinderen laten spelen.

Draag Bij aan onze 100 Basketballen ACTIE