24/8 Basketball

 

Skills trainingen

 

Iedereen kan leren basketballen 

 

Skills trainingen

Elke woensdag en zondag organiseren wij skills trainingen. Momenteel voor de leeftijden van 6 t/m 21 jaar (mocht je ouder of jonger zijn, en je wilt graag meedoen, neem even contact op). Tijdens deze trainingen leggen we aandacht op de vaardigheden van basketbal: Dribbelen, Schieten, Spelinzicht enzovoorts. Een ieder wordt hier uitgedaagd op zijn of haar niveau. Er zijn gemiddeld 2 trainers aanwezig die hierdoor jou goed kunnen helpen in deze groep. 

Hieronder zie je de verschillende groepen met daarbij de gemiddelde leeftijd. Voor het indelen van de groepen kijken we voornamelijk naar je basketbal niveau en minder naar je kalenderleeftijd. Het is belangrijk dat de trainingen die je volgt aansluiten bij jouw niveau. 

Mocht je na het lezen van die nog vragen hebben. Neem dan gerust contact met ons op via info@248basketball.nl

 

 

Groepen

Purple mamba’s (+- 8jaar)

Yellow mamba’s (+- 11jaar)

White mamba’s (+- 14jaar)

Black mamba’s (+- 17jaar)

De eerste proefles is altijd gratis! 

Rechts zie je een tabel met alle verschillende lidmaatschappen die wij aanbieden. 

Alvast goed om te vermelden dat er inschrijfkosten in rekening gebracht gaan worden bij het aangaan van een lidmaatschap/strippenkaart. Hierin zitten een stukje administratiekosten, het gebruik van de 248 app en een 24/8 tenue voor de trainingen. Dit bedrag is vastgesteld op €40,00. Mocht je de inschrijfkosten zonder het tenue willen (omdat je deze bijvoorbeeld al hebt) dan kost het €20,00. Bij het verlengen van je lidmaatschap zijn deze kosten niet van toepassing.

Work

Aanmelden

Aanmelden kan door een bericht achter te laten of even te mailen naar info@248basketball.nl .

Neem contact met ons op

13 + 1 =