24/8 Basketball

 

The program

 

It’s more then a mindset, It’s a lifestyle. 

 

The program

Binnen The program draait het om de ontwikkeling van de meest gedreven basketballers. Wij organiseren trainingen rondom de trainingen van jouw eigen club waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Binnen The program kijken wij hoe wij samen met jou het maximale uit jezelf kunnen halen.

Om dit te realiseren kijken wij verder dan alleen de skills van basketbal. Zo kijken wij ook naar het mentale-, het fysieke aspect en de school van de speler. Om als topsporter te functioneren komt er veel meer bij kijken dan alleen goed kunnen spelen. Je moet over de juiste mentaliteit, fysieke eigenschappen en planning beschikken, wil je een kans maken om een professionele basketballer te worden. Hier willen wij graag bij ondersteunen. 

The program is voor basketballers tussen de 12 t/m 20 jaar. (mocht je ouder of jonger zijn, en je wilt graag meedoen, neem even contact op). Binnen the program wordt een flink stuk zelfstandigheid van de speler verwacht. Het is ook daarom dat we willen dat de speler minimaal op middelbaar onderwijs zit.

 

Voorbeeld schema

Deelname

 Om deel te mogen nemen aan the program wordt er eerst een screening gedaan. Binnen deze screening wordt gekeken of je over de juiste mindset beschikt en of the program wel geschikt is voor je. Mocht je geschikt zijn voor the program mag je hieraan deelnemen. 

The program kost €125,00 per maand. Dit is een gereduceerd bedrag waarin korting zit verwerkt mits de speler de organisatie ondersteunt bij verschillende activiteiten. Onder deze verschillende activiteiten vallen bijvoorbeeld: ondersteunen bij trainingen, clinics en toernooien. Op deze manier kunnen we de kosten laag houden en leren de spelers ook hun kennis over te dragen aan de volgende generatie. Mocht je niet gebruik willen maken van deze korting, dan kost de program €500,00 per maand.

Bij 248 voel ik me thuis en ben ik veel gegroeid on en Off the court. Off the court heb ik meer ordening in mijn leven en on the court heb ik veel meer geleerd over de game skill wise, maar ook hoe beter te spelen met mijn team.

Kristo

Sinds ik lid ben van 24/8 heb ik meer geleerd in een aantal maanden dan in de hele 2 jaar dat ik basketbal. Wat ik zelf het beste vind aan de program is dat ik zelf ook zoveel uren als mogelijk de voorzieningen kan gebruiken. Ik vind het erg fijn om omringd te zijn met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben. Zo pushen wij elkaar ook om de beste versie van onszelf te zijn.

De 24/8 program is ver boven mijn verwachtingen gegaan en ik merk de resultaten ook echt. Deelnemers worden van 24/8 is het voor mij dus ook echt waard en de beste keus die ik kon maken.

Evandro

Ik heb ongeveer anderhalf jaar ervaring met 24/8 en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn vaardigheden als basketbal speler een nieuw niveau hebben bereikt. De trainers/oprichters Denzel en Jorg zijn ervaren spelers/coaches met een harde work ethic en passie voor het spel. Basketbal terzijde zijn ze super down to earth en vriendelijk. 24/8 is de place to be om jouw game te verbeteren.

Romello

Ik ben Jonah ik wil een professionele basketbal speler worden. Ik zit nu ongeveer 3 maanden bij de program,
In die 3 maanden heb ik erg veel geleerd de trainers zijn aardig en supportive en zullen jou echt helpen om op hoger niveau te komen.
Niet alleen vind ik de trainingen leuk maar de spelers ook, 248 basketbal is niet alleen basketbal club maar het is ook een familie.

Jonah

Ik ga zo vaak als ik kan naar 248 om te trainen. We oefenen schieten, dribbelen en ook kracht. Het is een leuke groep om je game te verbeteren en eerlijk gezegd zou ik niet zien waarom je niet zou gaan.

Jayden

Mijn ervaring met de 24/8 program is fantastisch. Ik heb de kans om elke dag binnen te Basketballen en ik ben omringd met de leukste mensen. De trainingen zijn goed er wordt meer dan voldoende aandacht gegeven aan de groep en individu. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ayoub

Work

Interrese?

Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Contact

Info@248Basketball.nl

Koninginneweg 1, 1312 AW Almere

Neem contact met ons op

3 + 11 =